Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Niculescu a fost DEMIS de la Dinamo: 'Nu sunt un terchea-berchea'

www.agerpres.ro
Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu a participat, sâmbătă, la ultimul său meci ca antrenor principal la Dinamo, fostul atacant declarând că i s-a propus postul de director general după ce a fost anunțat că nu va mai continua pe banca tehnică, dar a refuzat, scrie Mediafax.

"Situaţia e anormală! Nu sunt eu superstiţios, dar uite ce s-a întâmplat în ziua de 13, după 13 antrenamente la Dinamo. Nu mă aşteptam vreodată să mi se întâmple una ca asta tocmai la Dinamo. Dinamo a fost visul meu, spulberat după 13 antrenamente. Merg să vorbesc acum mai multe. Dar nu sunt un terchea-berchea să rămân pe bancă la acest amical, foarte urât, dar asta e ţara în care trăim. Nu voi mai continua, orice ar fi, dar azi (sâmbătă -n.r.) mă voi întâlni cu cei din conducere ca să-mi justifice decizia şi să vedem în ce termeni ne vom despărţi. Mi s-a propus postul de director general, dar am refuzat", a declarat Claudiu Niculescu, la finalul meciului disputat la Ştefăneşti.

Citește și: Novak Djokovic, pe locul 2 ATP, după ce s-a calificat în finala de la Shanghai

Claudiu Niculescu a văzut din tribună meciul amical, echipa fiind condusă de secunzii Dobre şi Mihăescu. El a fost anunţat vineri seară că nu va mai continua la Dinamo şi i s-a propus să fie secundul lui Rednic sau să ocupe o funcţie administrativă, variante refuzate. În semn de protest faţă de şefii ce au hotărât să-l dea afară după doar trei meciuri, unul în Cupă şi două în Liga 1, Niculescu a preferat să nu stea pe banca echipei în timpul amicalului de sâmbătă de la Ştefăneşti, el urmărind jocul din tribune.

Fostul atacant al roş-albilor a fost cel care l-a înlocuit pe Florin Bratu, după ce acesta a fost demis după o discuţie aprinsă cu Dan Nistor, căpitanul echipei. Claudiu Niculescu fusese adus pentru a redresa situaţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.