Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Niculescu: Dinamo se poate salva, actualul sistem o ajută

www.digisport.ro
Claudiu Niculescu

Fostul fotbalist al echipei Dinamo, Claudiu Niculescu, acum antrenor la Concordia Chiajna, a afirmat, vineri, că are încredere că formaţia bucureşteană se poate salva de la retrogradare, fiind ajutată de actualul format al Ligii I, cu sistem play-off şi play-out.

"Este o perioadă grea prin care nu cred că a mai trecut acest club niciodată. Din afară se vede rău, pentru că Dinamo este pe un loc care nu onorează acest club. Important este ceea ce fac de acum încolo, mai au încă o etapă, cu un adversar dificil. Trebuie să scoată maximum din ceea ce pot scoate iar după scurta vacanţă să revină în ianuarie cu forţe proaspete, cu întăriri, pentru că e clar că au nevoie de întăriri. Bineînţeles că se pot salva, pentru că acest sistem competiţional ajută echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării", a spus tehnicianul.

El a catalogat drept regretabilă scena cu jucătorul Deian Sorescu, dezbrăcat de tricou de suporterii furioşi pentru înfrângerea suferită joi în Liga I.

"Au fost nişte imagini regretabile cu Sorescu. Bine nu mi-a căzut nici mie, care am privit la televizor, vă daţi seama că şi pentru el. A fost o situaţie foarte urâtă, dar trebuie să fie puternic. E o situaţie grea şi numai cu personalitate puternică şi curaj şi speranţă pot scoate echipa de acolo de unde sunt. Dinamo se afundă din ce în ce mai tare şi cred că până nu va veni un om potent financiar, care să o scoată din această gaură neagră în care se află, e greu să se rezolve situaţia. Când nu sunt rezultate, nicăieri în lume nu este bine", a adăugat Claudiu Niculescu.

Jucătorul echipei Dinamo Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de către suporteri la finalul partidei pierdute joi seara la Mioveni cu scorul de 2-1, reproşându-i eşecurile formaţiei pregătite de Mircea Rednic.

După 20 de etape, Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii I, cu doar 12 puncte, unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Jucătorii dinamovişti Gabriel Torje, Deian Sorescu, Alexandru Răuţă, Ricardo Grigore şi Cătălin Itu şi foştii jucători Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu au participat vineri la inaugurarea clinicii Smile Center, partener al clubului Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.