Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Târziu IESE TARE după ce George Simion a fost ATACAT cu cerneală: O MIZERIE care să arate că poporul nu e cu noi

Facebook
Claudiu Târziu

Faptul că George Simion a fost stropit cu cerneală a fost „o mizerie, un incident de doi bani să arate, chipurile, că poporul nu e cu AUR”, spune Claudiu Târziu. „Ba este cu noi”, adaugă el.

„Suntem contra celor care vor să ne ia independența, suveranitatea, identitatea noastră națională, să ne desființeze țara, să ne desființeze ca neam. Fiind pentru familie, suntem contra celor care vor să murdărească și să deturneze adevăratul sens al familiei. De aceea ne urăsc așa de mult. De aceea s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat și s-a găsit cineva să provoace o mizerie, un incident de doi bani să se arate, chipurile, că poporul nu este cu noi. Ba este cu noi”, a spus Claudiu Târziu. Reacția lui Claudiu Târziu vine după ce George Simion a fost stropit cu cerneală albastră la Iaşi de un tânăr. Liderii AUR au participat, luni, la Iași, la o manifestaţie pe care partidul a organizat-o în centrul oraşului cu prilejul Zilei Unirii.

Citește și: Jandarmeria Iași, PRIMA REACȚIE după ce George Simion a fost stropit cu cerneală: câți SUSPECȚI a reținut .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.