Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clauze interesante în contractul lui Messi cu PSG

TWITTER
Lionel Messi

Odată cu semnarea de către Lionel Messi a noului contract cu PSG, presa internațională scoate la iveală și unele din clauzele interesate ale înțelegerii. Una dintre cele mai importante condiții puse de argentinian se referă la participarea sa la acțiunile reprezentativei naționale.

Lionel Messi a semnat cu PSG un contract pe doi ani în valoare de 25 de milioane de euro pe an și a primit la semnătură alți 25 de milioane de euro, din partea clubului, care a anunțat sosirea sa, marți seara târziu.

Termenii financiari ai contractului lui Messi au fost cei care au suscitat cel mai mare interes, dar există și alte aspecte interesante ale condițiilor puse de argentinian.

Potrivit publicației argentiniene TycSport, Messi s-a asigurat ca în contract să fie inclusă o clauză care stipulează că echipa națională a Argentinei va fi o prioritate pentru el.

Acesta este un semn clar că Messi își dorește să fie implicat în viitoarea campanie de calificări pentru Cupa Mondială din Qatar 2022, care au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, și
la care Argentina va participa în zona sud-americană.

Conform clauzei, orice diferend între Federația de Fotbal Argentiniană și PSG va fi tranșat în favoarea echipei naționale a „pumelor”.

O altă clauză interesantă ce ar fi fost acceptată în contract se referă la faptul că medicilor echipei naționale argentiniene li se va permite accesul la facilitățile PSG, în cazul în care Messi va solicita ajutorul acestora.

Detaliile arată angajamentul lui Messi față de echipa națională a Argentinei, după victoria dramatică a țării sale la Copa America, la începutul acestei veri.

Messi a jucat 151 de meciuri pentru alb-albaștrii, de la debutul său în 2005, marcând 76 de goluri.

Alături de națională el a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, trei titluri de vicecampion și unul de campion al Copa America.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.