Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clever: 'Ordonanţa pe ridesharing este un pas important în modernizarea și liberalizarea pieței serviciilor de transport în beneficiul direct al pasagerilor'

Playtech
clever taxi

Reglementarea transportului alternativ prin Ordonanța de Urgență le permite românilor să aibă acces la servicii de transport moderne, susțin reprezentanții Clever într-un comunicat, potrivit mediafax.

„Este un pas important în modernizarea și liberalizarea pieței serviciilor de transport în beneficiul direct al pasagerilor”, afirmă cei de la Clever.

Citește și: Ipoteză-bombă! Cine ar urma să fie viitorul președinte al României – Șah pentru Klaus Iohannis

Aceștia și-au luat angajamentul de a investi în continuare în calitatea serviciilor de transport, pentru a oferi pasagerilor condiții avantajoase de călătorie iar șoferilor și transportatorilor un cadru profesionist de lucru.

Oficialii Clever sunt dispuși să colaboreze în continuarea cu autoritățile statului și să se implice în rezolvarea problemelor ce țin de mobilitatea urbană.

Citește și: Lovitură în plin pentru Opoziție! Liviu Dragnea a câștigat

Aplicația Clever a fost fondată în 2010 și în luna iunie 2017, business-ul Clever a fost achiziționat de grupul Intelligent Apps, înființat în 2009, parte a companiei Daimler Mobility Services.

Ordonanța de Urgență a fost adoptată în cursul ședinței de guvern de marți, după ce Consiliul Economic și Social a oferit ultimul aviz așteptat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.