Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clienţii companiei Netflix raportează mai puţine probleme tehnice decât cei ai platformelor de streaming rivale, potrivit unui studiu

netflix

Clienţii companiei Netflix raportează mai puţine probleme tehnice decât cei ai platformelor de streaming rivale, potrivit unui studiu recent citat de Bloomberg. Netflix a surclasat Hulu şi Disney +, deţinute de compania Walt Disney, ale căror clienţi au raportat mai multe probleme tehnice, anunță MEDIAFAX.

Pe următoarele locuri în acest top s-au situat Amazon Prime şi YouTube TV, al Google.

Citește și: ‘Fata cu sparanghelul’, bani pentru PSD? Suma pe care ar fi băgat-o în campania social-democraților

În momentul în care multe ţări au impus restricţii de circulaţie în contextul pandemiei, au existat temeri că Netflix va ceda tehnic din cauza presiunilor. De altfel, compania, la fel ca alte platforme, a redus din calitatea conţinuturilor video în Europa şi în alte zone, pentru a nu suprasolicita reţelele de internet. Însă reprezentanţii companiei spun că procesul a fost unul lent, care nu i-a afectat pe clienţi.

Acelaşi studiu a stabilit că cele mai populare programe sunt unele difuzate tot de Netflix: "Ozark", respectiv "Tiger King" şi "The Office".

Citește și: Pe linie de partid: de la frizerie, la conducerea Fondurilor Europene! Numire controversată a lui Ludovic Orban

Majoritatea respondenţilor au mai indicat că, dacă ar trebui să aleagă un singur serviciu de streaming, acesta ar fi Netflix.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.