Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clienții UniCredit Consumer Financing vor putea plăti sumele datorate și în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy

unicredit

Clienţii UniCredit Consumer Financing IFN SA care deţin un împrumut sau un card de credit emis de companie pot achita sumele datorate şi în cadrul magazinelor Altex şi Media Galaxy din Bucureşti şi din întreaga ţară începând din această lună, potrivit unui comunicat al companiei.

"Ca parte a strategiei noastre, căutăm permanent să creionăm soluţii care contează pentru clienţi - iar prin noul canal de plată a ratelor pe care îl implementăm acum împreună cu partenerul nostru, în completarea mijloacelor de plată digitale pe care le punem în mod uzual la dispoziţie, venim în întâmpinarea acelei categorii de clienţi care îşi doreşte să beneficieze de posibilitatea de a plăti în cadrul magazinelor Altex şi Media Galaxy", a declarat Eugenia Bolboros, membru directorat UniCredit Consumer Financing, potrivit agerpres.ro.

Vezi și: 15 motive legale pentru ieșirea din localitate: Guvernul a emis REGULILE din starea de alertă / LISTA COMPLETĂ

Noul canal poate fi utilizat indiferent de tipul de produs pe care îl deţin, fie că este un card de credit UniCreditCard Principal, Premium sau Partener, un credit de nevoi personale, auto sau de consum.

"Misiunea noastră este să oferim tuturor clienţilor o experienţă de cumpărare completă, valoroasă din punct de vedere al gamei extinse de produse şi servicii, dar şi în condiţii de siguranţă. Noua iniţiativă dezvoltată împreună cu UniCredit este firească, având în vedere reţeaua extinsă de magazine, dar şi viziunea Altex de a răspunde aşteptărilor clienţilor în noua dinamica a prezentului. Vom continua procesul de integrare a acelor servicii complementare menite să asigure acel touch personal şi să contureze magazinele Altex în centre de servicii integrate", a precizat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Pentru a efectua plata ratelor aferente produselor financiare oferite de UniCredit Consumer Financing, clienţii pot merge la orice casierie din cadrul magazinelor Altex şi Media Galaxy cu graficul de rambursare/tichetul de plată sau, în cazul cardurilor de credit, cu raportul de activitate, folosind pentru plată codul de bare imprimat pe acestea. Plăţile se pot face în numerar sau cu cardul de debit sau credit şi nu sunt percepute comisioane.

Citește și: STAREA DE ALERTĂ, adoptată de Guvern. Parlamentul trebuie să voteze în 5 zile

Implementarea acestui proiect vine în contextul parteneriatului pe care UniCredit Consumer Financing şi Altex l-au iniţiat în anul 2015, în cadrul căruia clienţii îşi pot achiziţiona în rate produse electronice şi electrocasnice din magazinele Altex şi Media Galaxy cu ajutorul creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing.

UniCredit Consumer Financing introduce noul canal de plată suplimentar variantelor deja existente: online, prin serviciile de plată Online Banking, Mobile Banking oferite de UniCredit Bank SA, plată în sucursalele UniCredit Bank SA sau prin reţelele PayPoint şi Self Pay.

Altex România este lider pe piaţa de retail din România, cu 125 magazine deschise în ţară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieţei de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România.

Citește și: Seceta din România a ajuns în presa internațională: efectul de domino menționat de Reuters

UniCredit Consumer Financing IFN SA este parte a grupului UniCredit Bank din România şi şi-a început activitatea în 2008.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.