Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clienţii vegani, cei mai afectați de închiderea piețelor

News.ro
Piața Progresul

Închiderea pieţelor îi afectează cel mai tare pe clienţii vegani. Produsele din supermarket-uri sunt mult mai scumpe decât cele din piaţă, iar fructele şi legumele din pieţe sunt mai proaspete şi mai variate decât în supermarket.

Printre cei mai afectaţi de închiderea pieţelor sunt clienţii vegani pentru care fructele şi legumele proaspete sunt singurele produse pe care le consumă, potrivit mediafax.ro.

Citește și: România a intrat în mini-LOCKDOWN, la miezul nopții: 9 reguli oficiale care se aplică, la nivel național, pentru următoarele 30 de zile

Miroiu Alexandru a trecut la veganism de mai bine de 10 ani. El îşi făcea adesea cumparăturile din Piaţa Moghioroş.

Odată cu închiderea pieţelor lor, Alexandru explică ce înseamnă pentru el şi care sunt diferenţele de calitate şi preţ între produsele din pieţe şi cele din supermarket-uri: „Referitor la preţ, într-adevăr există diferenţe. Uneori mai mici, alteori mai mari. Dar te interesează când te duci să cumperi de la piaţă prospeţimea produselor. Mai ales că legi o relaţie cu anumiţi producători, anumiţi vânzători şi ştii sigur că atunci au adus legume şu fructe proaspete. Contează faptul că ai produse proaspete, sunt mai variate şi poţi să ai şi contactul ăsta umai mai pronunţat, poţi să legi o prietenie cu un producător de la care preferi să te aprovizionezi”.

Dacă la început a fost îngrijorat, Alexandru se bucură că pieţele au găsit o alternativă şi că vor monta tarabele în exterior şi astfel va putea consuma în continuare fructe şi legume proaspete şi gustoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.