Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clip electoral cu scene controversate în Primăria Iași - Mihai Chirica nu are nicio problemă: 'E bine, ca promovare e foarte bine. Mesajul este foarte pozitiv'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul Iașului, Mihai Chirica, declară despre clipul electoral filmat de candidatul independent la europarlamentare George Simion, care conține scene controversate, că a fost filmat în Primăria Iași, dar nu au fost folosite însemnele instituției.

Întrebat, joi, de corespondentul MEDIAFAX, despre clipul electoral filmat de candidatul independent la europarlamentare George Simion, primarul Mihai Chirica a răspuns: „Din imaginile pe care le-am văzut și eu, era filmat în primărie, într-adevăr, dar nu sunt folosite însemnele primăriei, sunt niște uși și niște camere".

Potrivit edilului, clipul este un fel de parodie care vrea să scoată în evidență faptul că „s-a cam degradat clasa politică și e nevoie să facem o distincție clară între partide și persoane”.

Consulul onorific al Madagascarului lămurește situația lui Radu Mazăre - Extrădarea se face ușor dacă România acționează

„Din punctul meu de vedere, nefiind un artist, nu pare cea mai inspirată modalitate de abordare, e puțin cam radicală, cam dură, dar din păcate exprimă de foarte multe ori realitatea a ce se întâmplă post-electoral. (...) M-am uitat și eu pe videoclip. Începe cu Parlamentul României și cu George Simion, care vrea să spună că `aveți grijă cum votați partide, votați oameni, nu partide, uite ce se întâmplă după patru ani`, iar acolo sunt niște uși, niște holuri, nu are niciun înscris cu primăria sau cu altceva. E bine, ca promovare e foarte bine, asta îi spuneam și lui George Simion, iar mesajul este foarte pozitiv”, a spus Chirica.

Candidatul independent la europarlamentare George Simion a publicat pe pagina lui de Faceboook un clip video în care îi îndeamnă pe cetăţeni să meargă la vot pe 26 de mai. În înregistrare apar imagini controversate, inclusiv cu un cuplu care mimează practici sado-masochiste. Amintim că în luna martie primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a strâns semnături pentru candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.