Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clipe de panică la Bâlea: 20 de persoane, din care trei copii, blocaţi în două telecabine

primariadeva.ro
telecabina deva

Echipaje de salvamontişti au fost chemate să evacueze de la înălţime 20 de persoane, din care trei copii, care se aflau în două telecabine de la Bâlea care se blocaseră pe cablu marţi seara, în locuri diferite, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Senatul îi FORŢEAZĂ mâna lui Iohannis: Preşedintele, OBLIGAT să promulge o lege IMPORTANTĂ, după ce i-a fost REFUZATĂ reexaminarea

Situaţia a fost însă remediată în mai puţin de jumătate de oră. Cele două telecabine de la Bâlea au fost repornite,  iar cele 20 de persoane aflate în interior nu au mai trebuit evacuate, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Nu este prima dată când sunt probleme cu transportul pe cablu, cu telecabina, la Bâlea. De aici au mai fost evacuaţi turişti şi cu elicopterele, când s-a stricat telecabina.

Telecabina este singurul mijloc de transport între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac în această perioadă, traficul pe Transfăgărăşan fiind oprit, din cauza zăpezii şi a pericolului de avalanşe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.