Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clonarea ... singura speranta a PSD sa castige alegerile cu 70%

clonare

Secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a declarat luni, la conferinţa judeţeană de alegeri a organizaţiei PSD Giurgiu, că dacă ar exista posibilitatea ca liderii de la Giurgiu să fie clonaţi, PSD ar putea câştiga următoarele alegeri cu peste 70%.

' Nu trebuie să vă învăţăm noi, cei de la Bucureşti, ce este politica şi ce este organizarea aici, la Giurgiu, dar pot să vă spun că dacă am avea capacitatea să clonăm organizaţia de la Giurgiu, şefii celor 54 de organizaţii de la nivelul judeţului Giurgiu sau dacă am putea să îl clonăm pe Nae Bădălău (n. red. senatorul PSD Niculae Bădălău, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu) vom putea să câştigăm alegerile cu peste 70%. De aceea, fac apel la domniile noastre ca bunul parcurs pe care îl aveţi de ceva vreme încoace să îl continuaţi. Totodată, eu sunt convins că miercuri la CEx vom lua cea mai bună decizie, iar în urma acestei decizii partidul trebuie să îşi continue drumul, să îşi continue traseul pentru că avem cea mai bună guvernare', a afirmat Dolineaschi.

El a completat că un lider puternic este acela care în spatele lui oameni şi organizaţii puternice. Nu în ultimul rând, acesta a spus că social-democraţii trebuie să îi fie alături lui Victor Ponta şi să îl ajute să se ocupe în continuare de guvernare.

La conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Giurgiu au mai participat Codrin Ştefănescu şi Mihai Sturzu, alături de liderii judeţeni ai partidului.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.