Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand A REFUZAT să se ducă la Digi 24, după ce preşedintele Biroului Electoral Sector 1 s-a infectat: 'Nu am avut o întâlnire cu el'

Candidata USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a refuzat, miercuri seară, participarea în studioul Digi 24 la o emisiune, ea intervenind telefonic şi explicând că „din precauţie” a decis să nu intre în contact cu alte persoane după ce preşedintele Biroului Electoral Sector 1 a fost diagnosticat cu COVID-19.

Clotilde Armand a intervenit, miercuri seară, telefonic la o emisiune la Digi 24 la care fusese invitată, ea explicând că a preferat să nu se prezinte în studio în baza „principiului de precauţie”, după ce în media au apărut informaţii conform cărora preşedintele Biroului Electoral al Sectorului 1 a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’

„Eu sunt obosită, pentru că această vigilenţă de care vorbeam, înseamnă nopţi nedormite. (...) Faptul că preşedintele Biroului Electoral de sector ar avea COVID nu este o informaţie confirmată, este o informaţie care a apărut pe media controlată de PSD. Nu ştim, se pare că s-ar fi testat la centrul lui Tudorache, la centrul Caraiman (...) sunt multe lucruri care nu le înţelegem. În orice caz, este principiul de precauţie” a spus Armand.

Ea a susţinut centrul la care s-a testat pentru COVID-19 preşedintele Biroului Electoral al Sectorului 1 realizează teste pentru COVID-19 doar dimineaţa între orele 7 si 8 , iar rezultatele se dau după trei zile.

Citește și: Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare

„Nu am avut o întâlnire cu preşedintele Biroului Electoral de sector (...) de când a început acest proces se trage de timp să închidem aceste secţii de votare, nu ar fi trebuit să dureze atât de mult, nu sunt atât de multe, acum vedem că a apărut şi problema asta cu COVID”, a precizat Clotilde Armand.

Preşedintele Biroului Electoral Sector 1, Nicolae Sprîncu, a fost confirmat la infecţia cu noul coronavirus au declarat surse ale instituţiei pentru News.ro.

Citește și: Ludovic Orban, mesaj dur: ‘Interzicem tuturor organizaţiilor locale să facă vreo înţelegere sau vreo alianţă cu PSD’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.