Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand anunţă că Sectorul 1 iese de sub gunoaie - Primăria a plătit sortatorii: Contract 'reziliat' de drept dacă nu se reia activitatea în 24 de ore

Facebook
clotilde romprest

Primarul Sectrului 1, Clotilde Armand, a anunţat, miercuri, că aufost plătiţi sortatorii de deşeuri, iar aceştia au fost de acord să preia gunoaiele din sector. În doar trei ore de la deschiderea staţiilor de sortare, Romprest a depozitat 260 de tone, gunoaiele fiind în continuare ridicate.

”Primăria Sectorului 1 a reuşit să deschidă astăzi dimineaţă porţile sortatorilor şi să-i plătească direct (în ciuda piedicilor puse de Romprest) iar gunoiul a început să fie ridicat. În doar 3 ore de la deschidere Romprest a depozitat peste 260 tone de gunoi”, a scris, miercuri, pe Facebook, Clotilde Armand.

Aceasta face un ”scurt istoric” al situaiei: ”Operatorul de salubritate nu şi-a plătit sortatorii. Sortatorii şi-au închis porţile şi operatorul a lăsat gunoiul (lucru interzis de lege şi de contractul de delegare) pe străzi. Primăria a găsit o soluţie să plătească direct spre sortatori datoriile operatorului. Dar ce credeţi? Compania Romprest Service S.A. s-a împotrivit vehement. Şi a urmat multe zile de muncă pentru aparatul primăriei să găsească soluţii. Şi am găsit”.

Primăria anunţă, de asemenea, că a notificat compania Romprest Service S.A. să reia, în 24 de ore, prestarea serviciului public de salubrizare, în caz contrar, după expirarea termenului, contractul cu această societate va fi reziliat de drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.