Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, ATAC la adresa Alinei Gorghiu: Dă dovadă de duplicitate

romaniatv.net
clotilde armand

Clotilde Armand îi aduce acuzații dure Alinei Gorghiu, spunând că dă dovadă de duplicitate. De asemenea, aceasta spune că PNL este printre principalii responsabili pentru nerecuperarea prejudiciilor din dosarele de corupţie, în condiţiile în care şefii ANAF au fost numiţi fie de PNL, fie de fostul PDL.

„Alina Gorghiu, copreședinte al PNL, afirmă necesitatea recuperării prejudiciilor din dosarele de corupție. Doamna Gorghiu dă dovadă de duplicitate. Principalii responsabili pentru nerecuperarea prejudiciilor din dosarele de corupție sunt foștii șefi ai ANAF, care au fost numiți tocmai de partidele componente ale actualului PNL.

Cifre de coșmar pentru PNL în București. USB și Băsescu în urcare. PSD și ALDE se mențin/ SURSE

Daniel Chiţoiu, Sorin Blejnar și Gelu Ştefan Diaconu au fost promovați de PNL sau PDL. Blejnar este condamnat la 5 ani de închisoare în primă instanță pentru evaziune fiscală și constituire de grup infracțional organizat. Diaconu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și favorizarea făptuitorului pentru că nu a acționat pentru recuperarea prejudiciilor din dosarul Voiculescu. Iar Chiţoiu nu este încă urmărit penal doar fiindcă Parlamentul, controlat de PNL și PSD, refuză deocamdată cererea DNA.

O nouă Constituție va fi elaborată în Turcia. Anunțul făcut de Guvern

Oricât de bine ar suna așadar în teorie propunerile din programul politic al PNL, cetățenii știu că acestea nu pot fi puse în aplicare tot de politicieni compromişi și decredibilizaţi.

Soluția reală pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele de corupție constă în activarea cât mai rapidă a nou-înființatei Agenții Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate și depolitizarea ANAF. Partide ca PNL, PSD sau PMP nu trebuie lăsate să mai aibă niciun cuvânt de spus asupra recuperării prejudiciilor cauzate de condamnații proveniți exact din aceste partide”, este mesajul postat de Clotilde Armand pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.