Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, atacată NIMICITOR de un lider PSD

alexandru petrescu

Războiul declarațiilor dintre liderul PSD Sector 1, Alexandru Petrescu, și edilul Clotilde Armand nu se oprește nici in weekend.

Cel mai vehement critic al primăriței ironizează într-o postare anunțul acesteia vizând o viitoare ipotetică independență energetică:

"SOS SECTORUL 1! FANTEZII PATOLOGICE LA PRIMĂRIE! SUNAȚI LA 112!

Pentru un vizitator străin, care nu a auzit în viața lui de România, București sau Sectorul 1, o astfel de știre poate părea pozitivă, utilă, încurajatoare. Pentru locuitorii cărora a ajuns să le fie rușine să spună unde locuiesc, spre deosebire de cei ai Sectorului 4, de pildă, această veste nu e decât încă un praf de sare pus pe rana deschisă în noaptsa fraudării alegerilor.

Tupeul și inconștiența acestei catastrofe a administrației locale au atins apogeul. Când dupa 15 luni de mandat, singurele "succese" notabile sunt focarele de infecție provocate în criza gunoaielor, populațiile de șobolani și alți dăunători crescute exponențial, țânțarii, căpușele, străzile și aleile bombardate, paralizia unei primării nefuncționale, este de-a dreptul în sfera psihiatriei să anunți trimiterea de rachete pe lună" scrie fostul ministru al Economiei.

Postarea integrală mai jos:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.