Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, contract cu o nouă firmă de salubritate: preț mai mare decât Romprest și patroni controversați

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a profitat de impunerea stării de alertă în sector și a încheiat un contract completementar cu o altă firmă de salubritate, care va activa în paralel cu Romprest.

Deși Clotilde Armand îi acuză pe cei de la Romprest că au practicat un tarif mult prea mare, noul contract, cu firma BRAI-CATA este unul mult mai costistitor decât cel cu Romprest.

Firma BRAI-CATA este una controversată. Aceștia au avut, în anii 2000, ca acționari cetățeni italieni suspectați de legături cu Mafia siciliană, potrivit presei vremii. După 2008, când italienii au ieșit din firmă, societatea a fost controlată timp de zece ani de un controversat afacerist român, Doru Florescu, acuzat de evaziune fiscală în două dosare. De un an, BRAI-CATA e deținută de un partener de afaceri al lui Florescu.

UPDATE - Reacția BRAI-CATA

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului (ONRC), compania din Bucureşti, sectorul 6, este deţinută acum de acţionarul unic Constantin Petrescu, de 50 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Petrescu a devenit acționar unic însă abia în august anul trecut, când a ieșit din firmă acționarul majoritar de până la acest moment, firma de salubritate Urban din Vâlcea. Astfel, potrivit documentelor publicate în Monitorul Oficial (Mof), firma Urban a fost acționar majoritar în BRAI-CATA din 27 februarie 2008 până în 23 august 2017.

OFERTA COMPANIEI BRAI-CATA

OFERTA UNEI ALTE COMPANII CARE A PARTICIPAT LA LICITAȚIE ÎN URMĂ CU CÂTEVA LUNI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.