Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand îi cere lui Florin Cîțu decapitarea RA APPS

captura Digi 24
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a solicitat premierului Florin Cîţu să demită conducerea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS), invocând situaţia "revoltătoare" în care se află Hotelul Triumf.

"Au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperişul Hotelului Triumf. În luna ianuarie, RA APPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: 'RAAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu'. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există", a scris Armand, duminică, pe Facebook.

Ea a adăugat că a semnalat, în ultimele patru luni, situaţia "revoltătoare" a Hotelului Triumf şi faptul că această clădire monument istoric se degradează zilnic "din cauza nepăsării conducerii RA APPS".

"Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri şi să demită conducerea RA APPS pentru că distruge cu bună ştiinţă un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Aşa nu se mai poate", a transmis Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.