Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, furioasă după imaginile apărute în spatiul public: 'Cei care umblă cu sacii de vot sunt un membru PPU și un șofer'. Barna acuză presiune

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna Armand Clotilde

Clotilde Armand a declarat, joi, că persoanele acuzate de PSD a fi scos saci de voturi din camera securizată de la Sectorul 1 nu sunt membri USR, așa cum s-a susținut de către liderii PSD, ci un membru al PPU, partidul lui Cristian Popescu Piedone, și un șofer de la DGASPC, din subordinea lui Dan Tudorache. Într-o conferință de presă, liderul USR Dan Barna a confirmat afirmațiile primarului ales. „Tudorache e disperat și pune presiune”, a afirmat Barna.

LOVITURĂ de teatru: Preşedintele BEM a sesizat parchetul pentru scurgerea în presă a imaginilor de la BES1

„Tipul care se plimbă cu sacii în înregistrările date de A3 este Dan Burcea, șoferul DGASPC - instituție aflată în subordinea fostului primar bolșevic”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a explicat și cine este cealaltă persoană prezentată de cei de la PSD drept membru USR, că de fapt este de la partidul lui Piedone: ”Persoana care urcă un sac de procese verbale pe dulap prezentat în înregistrările de la A3 drept userist este Gâlcă Mihai Florentin, reprezentantul în BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu”.

Primarul în funcție al sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, joi, la intrarea în sediul PSD, că imaginile difuzate de Antena 3 și RTV au fost filmate de pe monitoare cu telefonul mobil și așa au ajuns la televiziuni. ”Au fost filmate de pe monitoare, luate de pe camera de supraveghere.  Le-am văzut în direct când eram la RTV. Nu s-a intrat pe hard, nu s-au alterat acele informații”, a mai spus Tudorache, care a evitat însă să spună cine anume le-a filmat și le-a trimis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.