Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand îşi pune oamenii să atace Digi 24: 'Această Antena 3 în devenire. Ştiu ce hram poartă Zoltan Teszari'

Inquam Photos
Clotilde Armand

Clotilde Armand deschide noi frunturi în războiul cu presa, de această dată împotriva Digi 24. Primarul Sectorului 1 are propriul "troll" plătit din bani publici: fostul jurnalistul Ionel Stoica. Coordonatul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1 acuză Digi 24 de interese ascunse în poveste cablurilor aeriene din Capitală.

"Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1", scrie Ionel Stoica pe Facebook.

Omul lui Clotilde Armand face referire la un articol publicat de Digi24.ro, intitulat "Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet". "Cel mai bogat sector al Capitalei și locul unde este cea mai mare concentrare de sedii de mari corporații și importanți jucători din IT&C ar putea rămâne peste noapte fără internet, cablu și telefonie fixă. Asta, după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că vrea să dispară toate cablurile de pe stâlpii din sector, deranjată fiind de cel din fața Primăriei", se arată îm articol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.