Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zona protejată din Șoseaua Kiseleff, în vizorul dezvoltatorilor imobiliari. Clotilde Armand o spune răspicat: 'Eu nu avizez aşa ceva'

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, transmite că nu îşi va da acordul pentru demolarea vilei din Şoseaua Kiseleff nr. 21, fostă reşedinţă a ambasadorului SUA, aparţinând unei zone protejate, unde proprietarii intenţionează să realizeze un ansamblu de locuinţe colective.

"Zona protejată din Şoseaua Kiseleff intră în vizorul dezvoltatorilor imobiliari. Imobilul situat în Şoseaua Kiseleff nr. 21 a fost pentru mai mulţi ani reşedinţa ambasadorului SUA în România. Acest imobil are o grădină generoasă. Actualii proprietari intenţionează să demoleze vila şi să construiască pe spaţiul verde al grădinii un ansamblu de locuinţe colective. Pe scurt: câteva blocuri. Acest proiect ar mutila iremediabil aspectul urbanistic al zonei, aşa cu s-a întâmplat în cazul vilei Filipescu-Brâncoveanu din Bulevardul Aviatorilor (în curtea sediului central PNL) - unde cu binecuvântarea fostei primăriţe şi a majorităţii PSD din Consiliul General al Municipiului Bucureşti au început să răsară rapid trei blocuri într-o zonă istorică protejată, într-o zonă unde este interzis să construieşti", a scris edilul, pe Facebook.

Clotilde Armand a subliniat că nu va aviza o astfel de construcţie.

"Am primit la primărie pentru avizare dosarul pentru elaborarea de desfiinţare a construcţiei din Şoseaua P.D. Kiseleff nr. 21. O spun răspicat: Primarul Sectorului 1 nu-şi dă acordul, eu nu avizez aşa ceva. Dacă până să ajung eu primar s-au dat avize în funcţie de cât de mult 'sponsoriza' un dezvoltator sau altul, ar fi bine să ştie toţi dezvoltatorii că nu mai merge aşa, iar lucrurile trebuie să se schimbe în profunzime", a conchis Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.