Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand PREDĂ actele către DNA: Acuză că Poliția Locală a plătit ABUZIV servicii juridice

facebook.com
Clotilde Armand

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că va preda Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) documentele solicitate privind serviciile juridice plătite de Poliţia Locală şi a menţionat că avocatul fostului primar a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei de la Poliţia Locală, deşi instituţia are un Serviciu juridic, conform Agerpres.

"Anul trecut, în luna noiembrie, am abrogat hotărârea prin care fosta administraţie PSD a externalizat serviciile juridice din Poliţia Locală Sector 1. Acum, procurorii DNA au solicitat Primăriei Sectorului 1 să le predăm toate documentele privind serviciile juridice plătite de Poliţia Locală a Sectorului 1. Şi noi vom da curs acestei solicitări. (...) Avocatul fostului primar a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei doar de la Poliţia Locală pentru servicii juridice, cu toate că instituţia are un Serviciu juridic. De cine a fost condus acest Serviciu până să vin eu în primărie? De reprezentatul PSD în BES 1, doamna care apărea din senin pe la acţiunile mele în campanie şi încerca să le denatureze, doamna care în prezent a ajuns asistent parlamentar la cabinetul primarului cu diamante. Tot doamna respectivă a dat în judecată prin Poliţia Locală nişte jurnalişti independenţi pentru că au avut curajul să publice date din SICAP (adică publice) despre jaful din banii publici", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand a afirmat că în Poliţia Locală a fost un grup infracţional organizat şi a reuşit cu greu să reorganizeze această structură.

"Noi vom continua reforma administraţiei şi nimic nu ne va sta în cale. Acest domn avocat a atacat în Justiţie hotărârea prin care Poliţia Locală a sectorului nu mai are voie să contracteze servicii juridice externe. Şi a pierdut. Acum înţelegeţi de ce sunt atât de disperaţi cei din PSD şi trompetele lor mediatice? Vor referendum să mă demită? Nu-i nimic. Să încerce", a adăugat Clotilde Armand.

PSD va susţine orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, pe 8 iunie, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

"Am decis, împreună cu colegii mei, să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Orice iniţiativă cetăţenească, nu iniţiativă politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-şi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la dresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede de 4 ani, cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1", a afirmat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.