Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, prima reacție, după decizia Prefecturii Capitalei: publică un document care răstoarnă întregul caz

Facebook
Clotilde Armand

Prefectul Toni Greblă anunţă că a sesizat instanţa de judecată, solicitând anularea celor cinci dispoziţii prin care Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a desemnat în funcţia de manager de proiect şi şi-a majorat indemnizaţia lunară cu până la 30%. În replică, Clotilde Armand susține că poate spulbera ”toate acuzațiile nefondate pe care le-ați auzit în ultimele zile” și în acest sens publică un răspuns al Prefecturii Capitalei prin care se arată că nu este nicio problemă ca primarul să conducă un proiect din fonduri europene.

Citește și: Breaking: Prefectura București a cerut instanței anularea dispozițiilor prin care Clotilde Armand s-a pus manager de proiect

”A ieșit prefectul PSD să conteste propiul act ca să-l apere pe primarul Diamantelor - cel care a făcut sesizarea împotriva mea la ANI. Bun. Hai să prezentăm niște fapte, să le demonstrăm cu legea în mână că sunt penibili.

Public aici un document pentru a spulbera toate acuzațiile nefondate pe care le-ați auzit în ultimele zile despre mine făcute de diverși actori politici. Dispoziția 715/18 februarie 2022 prin care preiau direct coordonarea proiectului de prevenire a corupției în Primăria Sectorului 1 a fost avizată pentru legalitate, pe 8 martie 2022, de către Prefectul Capitalei.

Cu alte cuvinte, reprezentantul în teritoriu al Guvernului PSD-PNL nu a găsit nimic în neregulă ca eu, primarul Sectorului 1, să conduc un proiect din fonduri europene și nu a contestat dispoziția în instanță. “La data examinării legalității, nu au fost reținute elemente care să conducă (...) la atacarea acestora la instanța de contencios-administrativ,” se arată în răspunsul Instituției Prefectului.

Acesta este doar unul dintre documentele oficiale pe care le dețin și cu ajutorul cărora voi demonstra că toată această hărțuire este un scenariu prost scris de către cei care vor ca banii Sectorului 1 să revină la firmele de partid. Este o dovadă clară că PNL și PSD au intrat în campania electorală cu ajutorul presei aservite și a instituțiilor publice pe care le controleză.

Totul cu un singur scop: remufarea la resursele financiare ale bugetului local. Dragi liberali și social-democrați, vă anunț că nu voi ceda acestor presiuni și voi continua reforma pe care am început-o pentru a scoate corupția din administrația locală a Sectorului 1.”, scrie Clotilde Armand.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.