Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, prinsă iar cu minciuna. Cu ce se laudă pe Facebook pentru a băga sub preș criza gunoaielor

Facebook
Clotilde Armand

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, se laudă pe pagina de socializare cu un corp de școală care era gata când aceasta nici nu era ea primar. Este vorba despre Școala 179 din Bucureștii Noi care a fost extinsă cu 200 de locuri.

„Știți ce mai facem în Sectorul 1? Construim școli. Asta facem. Și nu veți auzi nici o televiziune să vorbească în regim de breaking news despre asta. Școala Gimnazială nr. 179 din Cartierul Bucureștii Noi a fost extinsă cu 200 de locuri. Primăria Sectorului 1 a recepționat, în cursul săptămânii trecute, lucrările la construcția modulară care va crește capacitatea școlii cu 8 săli noi de clasă”, scrie Armand pe Facebook.

Însă, adevărul este că nu e vorba de construit școli, nici măcar de corpul respectiv. Acesta era gata însă nu avea recepția făcută. În septembrie 2020, când Clotilde Armand nu era încă validată ca primar al sectorului 1, acest lucru fiind făcut o lună mai târziu. Membrii Declic au cerut Primăriei sectorului 1 urgentarea recepției și a obținerii avizelor pentru corpul nou al Școlii 179.

„Solicităm ca Recepția la terminarea lucrărilor pentru corpul nou (cu 8 săli de clasă) al Școlii gimnaziale 179 si obținerea avizelor de funcționare de către Primăria Sectorului 1 să fie o prioritate și să se realizeze in regim de urgență. Corpul nou de școală a fost finalizat in jurul datei de 15 septembrie 2020, dar nu a fost recepționat nici până astăzi de către Primăria Sectorului 1. După recepție trebuie făcute demersurile de obținere a avizelor de funcționare, proces care mai durează câteva luni”, potrivit campaniei Declic.

Clotilde Armand spune ca i-a facut recepția, dar nu spune când s-a construit.

De când a făcut acest anunț pe pagina sa de socialiare, internauții continuă să-i atragă atenția primăriței că respectivul corp era gata cu mult înainte să ocupe fotoliul de primar:

„Stimata Doamna, lucrarile pt extinderea acestei scoli au inceput cu ceva timp in urma, cand dvs nici nu visati ca veti deveni primar... Nu va mai asumati meritele altora,ca nu va sta bine!”, i-a transmit o femeie.

„Clădirea, dacă pot sa ii spun asa, era terminata de fostul primar. Dvs doar ați semnat acum darea în folosință. Oricum au fost prezenți doar jumătate dintre copii de când a reînceput școala fizic. Clasele V-VII au învățat online. Dvs nu ați construit nimic. Nu e frumos sa va lăudați cu munca altora!”, i-a scris altcineva.

Construirea corpul respectiv, cu care acum se laudă Clotilde Armand, a fost începută de fostul primar, Daniel Tudorache, în aprilie 2020, termenul de finalizare al lucrărilor fiind două luni mai târziu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.