Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand reacționează după ce PNL și PSD au anunțat că au depus plângere penală împotriva ei pentru fals

Twitter
Armand Clotilde

Clotilde Armand reacționează după ce PNL și PSD au anunțat că au depus plângere penală împotriva ei pentru că ar fi falsificat Bugetul Sectorului 1 votat de Consiliul Local - vezi AICI/

Acum primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că Prefectura i-ar fi dat dreptate, că amendamentele PNL și PSD ar fi fost ilegale și prin urmare convoacă o nouă ședință de Consiliul Local pentru votarea Bugetului Sectorului 1 pe 2023 în conformitate cu prevederile legale:

”4 luni. Atâta timp au întârziat consilierii locali din coaliția PSD PNL votarea bugetului în Sectorul 1 anul acesta. După care au depus în ședință amendamente prin care au distrus proiectul de buget dirijând banii către structurile lor de sinecuri: CET Grivița și Compania lui Tudorache. Bon. Iar acum prefectul îmi dă dreptate. Prefectura a constatat că amendamentele PNL-PSD sunt nelegale. Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti a precizat faptul că „în întreg conţinutul legii speciale nu se regăsesc dispoziţii care să confirme ipoteza că autoritatea deliberativă, analizând proiectul de buget local elaborat şi prezentat de către ordonatorul de credite, cu sprijinul de specialitate al compartimentelor de resort din subordinea acestuia, ar avea dreptul de a modifica structura bugetului local şi de a schimba arhitectura proiectului elaborat de primar".

De asemenea, Instituția Prefectului Municipiului București spune clar: o nouă ședință de consiliu local pentru votarea bugetului în termeni legali. Dacă nu vor vota astăzi noi nu mai putem plăti bursele elevilor, salubrizarea, paza în școli și spitale, nu mai putem funcționa la nivel administrativ fără buget. Așa se comportă PNL PSD oameni buni.  Așa se întâmplă atunci când nu-i mai lași să fure banii locuitorilor Sectorului 1.

Am convocat astăzi o nouă ședință pentru votarea bugetului așa cum spune Prefectura.

* Anul trecut au întârziat vreo 6 luni rectificarea bugetară. Dacă adunăm și cele 4 luni de anul acesta ne dăm seama cum un an de mandat este risipit în cel mai politicianist mod și fără argumente de către PSD și PNL. Sper ca locuitorii să vadă adevărata față a celor care mint și fură în numele cetățenilor.”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.