Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand reacționează după perchezițiile DNA la Poliția Locală Sector 1: 'Cine se crede mai presus de lege plăteşte!'

Agerpres
Clotilde Armand

Poliţia Locală Sector 1, vizată de percheziţioile făcute, joi, de DNA, a transmis procurorilor toate documentele solicitate, iar oficialii Primăriei Sector 1 au transmis că că, dacă vreun angajat al administraţiei este implicat ăn fapte ilegale, se vor lua măsuri împotriva sa, informează agenția de presă NEWS.RO. Primarul Clotilde Armand a cerut Corpului de Control să verifice toate achiziţiile făcute în 2022 de către Poliţia Locală de sector, precizând: „Cine se crede mai presus de lege plăteşte”.

”Poliţia Locală Sector 1 a pus la dispoziţia anchetatorilor toate documentele solicitate, colaborăm cu DNA în această investigaţie. Dacă vreun angajat al administraţiei locale este implicat în practici nelegale nu vom ezita să luăm măsurile care se impun, inclusiv desfacerea contractului de muncă şi sesizarea autorităţilor competente”, au transmis, joi, oficiali ai Primăriei Sector 1.

Potrivit acestora, primarul Clotilde Armand a solicitat Corpului de Control al instituţiei să verifice toate contractele de achiziţii publice încheiate de Poliţia Locală în anul 2022. ”Cine se crede mai presus de lege plăteşte!”, a transmis primarul Sectorului 1.

Context

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii în Bucureşti, într-un dosar care vizează suspiciuni de corupţie la încheierea unor contracte de achiziţie de echipamente pentru Poliţia Locală. Două dintre descinderi au loc la instituţii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.