Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand trece la SANCȚIUNI pentru firmele care au contract cu Sectorul 1: două companii, amendate

Le Monde
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, trece la sancțiuni pentru firmele care au contract cu primăria. Două firme au fost penalizate de Primăria Sectorului 1 pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor efectuate. Societățile au contract cu primăria pentru plantarea de arbori și arbuști.

Citește și: USR își SFIDEAZĂ votanții care VISAU oameni noi: consiliera care a descins ILEGAL ar putea fi răsplătită cu un post la CJ Timiș

Anunțul a fost făcut de primarul Clotilde Armand. Primăria Sectorului 1 a blocat garanțiile depuse de firme în valoare de aproape un milion de lei, conform Mediafax.

„Am luat o decizie fără precedent la Primăria Sectorului 1. Două societăți aflate în relații contractuale cu Primăria vor fi penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor efectuate. Am decis să blocăm garanția de bună execuție la două societăți care au crezut că pot încasa bani publici fără să-și facă treaba la care erau obligate prin contract. Valoarea totală a garanției de bună execuție este de 942.492,97 lei.... Toate societățile care au contracte cu noi trebuie să înțeleagă că nu vom mai tolera nerespectarea prevederilor contractuale și că nu vom mai închide ochii la încălcarea termenelor și a standardelor de calitate a lucrărilor. În Sectorul 1, vremea lucrărilor de mântuială și a lui «merge și-așa» a trecut”, a anunțat Clotilde Armand, pe Facebook.

Potrivit Primăriei, cele două firme ar fi trebuit să planteze arbori și arbuști în mai multe zone din Sectorul 1, cum ar fi: Bucureștii Noi, Gara de Nord, Știrbei Vodă, Mihalache-Turda, Titulescu-Banu Manta, Șoseaua Pipera, Calea Victoriei, Aviatorilor, Floreasca și Romană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.