Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, trollată de PSD după scandalul cu Sorin Grindeanu: 'În ce limbă este formularea asta?' / Răspunsul edilului

Le Monde
Clotilde Armand

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a prezentat, într-o conferință de presă, lucrarea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”. Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, îi cere lui Sorin Grindeanu să pună cartea la dispoziție și susține că este o rușine pentru lumea academică.

Mesajul primaului de la Sectorul 1 a fost analizat de cei din PSD, care au revenit pe pagina acesteia de Facebook și au început să o trolleze.

„Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs! Cum te-ai făcut deja în funcția de primar! P.S. Tu ești o cauză pierdută. Însă nu-ți mai bate joc de elevii din Sectorul 1, plătește-le bursele!”, au spus cei din PSD, care au atașat și o imagine cu analiza pe text.

content-image

Vezi și: Sorin Grindeanu: Madam Armand, attention! Aici e cartea! Ați pierdut încă un război .

Apoi Clotilde Armand a revenit și ea cu un mesaj despre Sorin Grindeanu.

„Am terminat de curând treaba pentru ziua de astăzi și am plecat de la primărie către casă după o zi plină de întâlniri și proiecte noi (pregătim un proiect premieră privind dezvoltarea durabilă în România - voi detalia curând). În drumul meu m-am tot gândit de ce a ales ministrul Grindeanu termenul ''șobolăneală'' pentru a mă ataca într-o conferință de presă - fiindcă i-am cerut să doneze cartea lui unor matematicieni. Și pentru că n-am găsit nici o explicație, m-am uitat în DEX să pricep și mai bine ''șobolăneala'' d-lui ministru. Și ce credeți? Dicționarul Explicativ al Limbii Române ne spune că acest termen folosit de ''matematicianul'' Grindeanu este la fel de real precum cartea "Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsura complexă". Adică este pur imaginar”, a punctat Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.