Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand CONVINGE prin JIGNIRI: 'Consilierilor care nu vin să voteze pentru rezilierea contractului cu Romprest le place gunoiul'

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă, marţi, că aşteaptă mai multă responsabilitate din partea consilierilor locali pentru a rezolva problema gunoiului din sector şi pentru a rezilia contractul cu Romprest. ”Fără participarea lor nu putem rezolva problema gunoiului. Dacă nu vin, înseamnă că le place gunoiul”, a afirmat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat, marţi, că este nevoie de votul consilierlor locali pentru a rezolva problema gunoiului şi pentru a fi mandatată să ceară în instanţă rezilierea contractului cu Romprest.

”Am cerut să fiu eu mandatată pentru a cere cele 50 de milioane de euro pe care firma le datorează Primăriei Sectorului 1. Această şedinţă deja a fost convocată vineri, consilierii nu au venit, nu s-au prezentat. Am dovedit între timp că, fără această mandatare, nu pot să mă duc în instanţă (...) este important ca consilierii să fie conştienţi că fără participarea lor nu vom rezolva problema gunoului. Dacă nu vin, înseamnă că le place gunoiul. Este important ca ei să fie la un nivel de responsabilitate mai sus decât au fost până acum”, a declarat, marţi, Clotilde Armand.

Primarul a precizat că, fără votul consilierilor care sunt parte în contract, nu va fi rezolvată problema gunoiului.

Clotilde Armand a convocat, pentru marţi, o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local pentru a vota un proiect care să-i permită să ceară în instanţă rezilierea contractului cu Romprest.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a acuzat, vineri, PNL şi PSD că au boicotat şedinţa Consiliului Local în care urma să fie mandatată pentru promovarea unei acţiuni de reziliere a contractului cu Romprest.

În replică, reprezentanţii PNL au susţinut că ”executarea contractului de salubritate ţine doar de primar, iar primarul nu are nevoie de împuternicirea Consiliului Local pentru a cere instanţei rezilierea contractului”.

În Sectorul 1 a fost declarată stare de alertă din cauza situaţiei gunoaielor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.