Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cloud Elements a fost achiziționat de UiPath, cel mai valoros produs al industriei de IT din România

UiPath
UiPath

UiPath, compania fondată în România de Daniel Dines, specializată în dezvoltarea de roboţi software care automatizează procesele de lucru din companii, a achiziţionat Cloud Elements, o platformă de integrare a API-ului (Application Programming Interface).

Printre clienții Cloud Elements se numără SAP, Capital One, DocuSign, iCIMS, FIS, Axway, PaySimple, TeamPay, Dun & Bradstreet şi Xerox, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Un medic de la UPU-SMURD vorbește despre 'psihoza Groșan': oamenii refuză masca de oxigen

„Facând automatizarea mai uşor şi mai rapid de implementat, Platforma UiPath are capacitatea de a îmbunătăţi semnificativ unele dintre cele mai costisitoare activităţi din companiile moderne“, a spus Daniel Dines, cofondator şi CEO al UiPath. „Achiziţionarea Cloud Elements este doar un exemplu legat de modul în care construim o platformă flexibilă şi scalabilă de nivel enterprise, care ajută clienţii să devină companii complet automatizate”.

În urma acestei achiziţii UiPath va putea oferi capabilităţi de automatizare de nivel enterprise bazate pe interfaţa de utilizator (UI) precum şi capabilităţi bazate pe API-uri prin intermediul unei singure platforme.

Astfel, clienţii UiPath vor putea automatiza procese utilizând un mix optim de instrumente de automatizare bazat atât pe interfaţa de utilizare cât şi prin API-uri.

„Pentru a automatiza o companie, este necesar ca acea companie să fie una conectată. Combinarea capabilităţilor noastre de integrare a API-urilor precum şi a celor de management cu soluţia solidă a UiPath întăreşte liantul conectivităţii întreprinderii şi extinde acoperirea şi eficienţa proiectelor de automatizare pentru întreprinderile din întreaga lume”, a spus Mark Geene, co-fondator şi CEO al Cloud Elements.

De asemenea, UiPath oferă în prezent capabilităţi de automatizare a interfeţei UI, precum şi integrări native bazate pe API-uri, cu diverse aplicaţii cloud şi on-premises, inclusiv ERP şi CRM.

„Această achiziţie accelerează capacitatea UiPath de a oferi clienţilor săi o automatizare completă bazată pe API-uri. Cloud Element aduce peste 200 de noi integrări native în Platforma UiPath şi permite implementarea unor noi capabilităţi, cum ar fi abilitatea de a declanşa o automatizare bazată pe apariţia unui eveniment”, au transmis reprezentanţii companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.