Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Aberdeen susţine că un jucător al său a fost ţinta insultelor rasiste în timpul meciului cu PAOK

www.news.at
PAOK Salonik fani

Clubul scoţian de fotbal Aberdeen susţine că fotbalistul său senegalez Pape Habib Gueye a fost ţinta insultelor rasiste în timpul meciului de joi cu PAOK Salonic, disputat în Grecia, în Europa Conference League, relatează BBC şi DPA.

Aberdeen a dezvăluit că i s-a adus la cunoştinţă în a doua repriză că Gueye, rezervă neutilizată în această partidă, a fost "victima abuzurilor rasiale din partea unei secţiuni a suporterilor lui PAOK". Gruparea scoţiană s-a plâns la Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) după aceste incidente, potrivit Agerpres.

"Pape se bucură de susţinerea fermă a coechipierilor săi şi toţi cei de la Aberdeen FC vor colabora pe deplin cu UEFA pe parcursul investigaţiilor sale în această problemă foarte serioasă. Clubul nostru are toleranţă zero faţă de orice formă de discriminare sau abuz rasist. Nu există loc pentru un astfel de comportament în fotbal sau în societate, în ansamblu", a indicat Aberdeen.

Ca răspuns, PAOK a descris plângerea ca fiind "în mod clar un produs al imaginaţiei, deoarece nu a intrat în atenţia niciunui oficial". Clubul din Salonic a adăugat că pe stadionul său "nu a existat niciodată un comportament rasist", care "oricum nu ar fi tolerat".

PAOK a criticat, de asemenea, "comportamentul sfidător al rezervelor de la Aberdeen la faza la care echipa lor a egalat" şi i-a lăudat pe suporterii formaţiei gazdă pentru că nu au reacţionat.

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, s-a calificat în faza următoare a Europa Conference League, după meciul de joi din etapa a patra a grupelor. PAOK a obţinut doar o remiză (2-2) la Salonic cu Aberdeen, pe care echipa elenă a învins-o în Scoţia cu 3-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.