Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Barcelona nu acceptă ca primul El Clasico al sezonului să se joace la Real Madrid, pe Santiago Bernabeu

www.click.ro
FC Barcelona siglă

FC Barcelona a refuzat ca primul El Clasico al sezonului să se joace pe terenul eternei rivale Real Madrid, Santiago Bernabeu. Clubul blaugrana a trimis o înștiințare către Comisia Federației Spaniole de Fotbal în care a precizat că nu acceptă schimbarea stadionului pentru întâlnirea cu Real, anunță MEDIAFAX.

În schimb, oficialii catalani au mai spus că sunt deschiși în schimbarea datei de disputare a derby-ului cu galactici, care inițial era programat la 26 octombrie, pe Camp Nou.

Citește și: SCANDAL cu soțul purtătoarei de cuvânt a lui Klaus Iohannis, pilot la Tarom: 'Ne-au pus șefi tot felul de mercenari'

Jurnaliștii de la Sport notează că situația critică din Barcelona nu poate oferi încă nicio garanție în ceea ce privește siguranța organizării confruntării cu Real Madrid.

Ziua în care era programat El Clasico, 26 octombrie, este data la care este anunțat un protest mare pe străzile din Barcelona, iar oficialii La Liga si de la Federație caută cea mai bună și în siguranță variantă pentru desfășurarea uneia dintre cele mai urmărite meciuri din lumea fotbalului.

Federația așteaptă și răspunsul celor de la Real Madrid pentru a putea lua o decizie în privința acestei partide. În cazul în care se va decide amânarea pentru o dată viitoare, aceeași sursă notează că varianta optimă ar fi 18 decembrie. Decizia urmează să fie luată joi, 17 octombrie sau cel târziu vineri, 18 octombrie.

Barcelona are 115 victorii în fața rivalei din capitala Spaniei, Real Madrid având nu mai puțin de 99. 61 de meciuri s-au încheiat la egalitate. Starul catalanilor, Lionel Messi (30 de ani) este golgheterul din El Clasico, cu 26 de reușite.

Citește și: Andrei Caramitru DĂ USR de GOL: adevăratul motiv pentru care USR NU votează guvernul PNL .

Ultimul meci dintre cele două s-a desfășurat pe terenul trupei antrenate de Zinedine Zidane, iar partida s-a terminat cu victoria Barcelonei, 1-0. Meciul care a făcut parte din etapa cu numărul 26 a sezonului trecut din La Liga a fost decis de golul lui Ivan Rakitic, din minutul 26.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.