Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Borussia Dortmund este interesat de mijlocaşul francez Enzo Le Fee (Lorient)

News.ro
minge fotbal poarta

Clubul german de fotbal Borussia Dortmund şi-a manifestat interesul pentru mijlocaşul francez Enzo Le Fee (Lorient), văzut ca un posibil înlocuitor al lui Jude Bellingham, care ar putea părăsi Bundesliga în vară, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Ziarul Bild a scris joi că Le Fee este una dintre variantele lui Dortmund, alături de Edson Alvarez de la Ajax Amsterdam.

Le Fee, 23 ani, a marcat şase goluri în acest sezon din Ligue 1, iar contractul său expiră în vara lui 2024, dar jucătorul vrea să plece încă din această vară, conform ziarului german.

Valoarea lui Le Fee este de circa 15 milioane de euro, dar de mijlocaşul francez mai sunt interesate Napoli, proaspăta campioană a Italiei, şi Brighton and Hove Albion.

Dortmund nu a comentat aceste zvonuri, dar directorul sportiv Sebastian Kehl a spus în weekend-ul trecut că va fi greu de înlocuit ''un jucător incredibil'' ca Bellingham, chiar cu foarte mulţi bani.

Englezul Bellingham, 19 ani, legat de Dortmund prin contract până în iunie 2025, este dorit în vară de cluburi de top, cu Real Madrid în pole position. Indemnizaţia lui de transfer se ridică la circa 120 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.