Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Borussia Monchengladbach a anunţat că fotbalistul Breel Embolo a primit o amendă mare pentru că a încălcat restricţiile din pandemie

Clubul Borussia Monchengladbach a anunţat, marţi, că fotbalistul Breel Embolo a primit “o amendă mare” pentru că a încălcat restricţiile din pandemie după meciul cu VfB Stuttgart, anunță news.ro.

“Acţiunile greşite şi nechibzuite ale lui Breel din noaptea meciului de la Stuttgart au încălcat regulile valabile pentru fiecare persoană din această ţară şi pentru noi să respectăm regulile este obligatoriu, pentru ca fotbalul să se poată juca. Astfel, am decis că el trebuie să plătească o amendă substanţială. L-am informat în legătură cu acest lucru şi el a acceptat pedeapsa”, a declarat directorul sportiv al clubului german, Max Eberl.

Citește și: Doina Pană, după ce expertiza a confirmat că a fost otrăvită: ‘Nu e o singură persoană. Din analize a reieșit că a fost ceva programat, nu o singură doză’

Potrivit poliţiei. Embolo a participat la o petrecere ilegală, la care nu s-au respectat regulile sanitare, după meciul cu Stuttgart, din 16 ianuarie, încheiat la egalitate (2-2).

Presa germană scrie că jucătorul ar fi fost amendat cu 200.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.