Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Cardiff City susține că avionul prăbușit deasupra Canalului Mânecii nu aparține clubului sau vreunei persoane din conducere

Legacy Flight Training
Avion Mic

Cardiff City a dezminţit că avionul în care se afla Emiliano Sala şi care a dispărut deasupra Canalului Mânecii ar fi aparţiunt clubului sau vreunei persoane din conducere, aşa cum a afimat mama fotbalistului, informează lefigaro.fr, relatează News.ro.

"Am discutat cu jucătorul şi l-am întrebat dacă doreşte să-i aranjăm zborul, care, sincer, ar fi fost unul comercial. El a refuzat şi şi-a făcut propriile aranjamente. Nu pot să vă spun cine a organizat zborul pentru că nu ştiu în acest moment, dar cert nu a fost Cardiff City", a declarat preşedintele clubului, Mehmet Dalman.

Mama fotbalistului Emiliano Sala a declarat că avionul în care se afla fiul său şi care a dispărut de pe radar deasupra Canaului Mânecii i-ar fi aparţinut preşedintelui clubului Cardiff City.

Citește și: Constructorul francez de elicoptere Airbus Helicopters a avut o creștetre cu 18% a comenzilor în 2018 şi şi-a menţinut poziţia de lider pe piaţă

"Avionul este al preşedintelui clubului Cardiff. Ni s-a spus că avionul a dispărut şi că îl caută. Suntem în contact minut cu minut", a declarat ea, marţi, postului argentinian C5N.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.