Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Dinamo trebuie să-i înapoieze lui Mircea Rednic suma de 150.000 de euro: 'Oricând sunt dispus să ajut. Chiar şi cu bani, dacă e, oricând ajut'

Mircea Rednic

Mircea Rednic (57 de ani) a fost demis de la Dinamo datorită sezonului recent încheiat, pe care clubul din ”Ştefan cel Mare” l-a încheiat pe locul nouă, relatează Mediafax.

Citește și: Noul antrenor de la Dinamo dă asigurări că nu pleacă de la echipă, după ce fanii au anunțat că nu îl vor: 'Eu vreau să antrenez'

Nu mai este un secret faptul că ”Puriul” a împrumutat clubul de mai multe ori, cu sume importante de bani, acesta având, în continuare, bani de luat de la Dinamo.

Astfel, Dinamo trebuie să îi dea înapoi lui Rednic cei 150.000 de euro, sumă ce reprezintă a doua tranşă de bani pe care ”Puriul” a virat-o în conturile clubului: ”Primii 200.000, da. Dar mai sunt 150.000. Eu fac cu plăcere şi o s-o fac în continuare. sunt dispus, chiar dacă nu sunt antrenor, să ajut şi cu bani, decât să dau din gură şi să critic. Pentru mine, Dinamo rămâne Dinamo şi oricând sunt dispus să ajut”, a spus Rednic, pentru ProSport.

Fostul antrenor al lui Dinamo a spus că ar fi dispus în continuare să ajute clubul cu bani: ”Vreau să mă implic, dar după discuţia pe care am avut-o cu Ionuţ... mă mai gândesc. Nu vreau să dau detalii, chiar nu regret că am venit. Oricând sunt dispus să ajut Dinamo. Chiar şi cu bani, dacă e, oricând ajut Dinamo. I-aş sfătui pe toţi foştii jucători să mai lase comentarii şi sfaturi, dacă pot ajuta clubul, să o facă!”, a mai declarat Rednic.

11 victorii, nouă rezultate de egalitate şi şase înfrângeri a bifat Dinamo cu Mircea Rednic la ”cârma” echipei. Acesta a preluat echipa în luna octombrie a anului 2018, de la Claudiu Niculescu. În ziua în care Rednic a fost demis, Eugen Neagoe a fost numit antrenor principal al echipei din ”Ştefan cel Mare”.

Mircea Rednic este antrenorul care a adus ultimul titlu de campioană în vitrina clubului Dinamo, în sezonul 2006-2007.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.