Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul englez Arsenal l-a împrumutat pe fundașul spaniol Pablo Mari, de la formația braziliană Flamengo

footyheadlines.com
adidas arsenal

Clubul Arsenal a anunțat, miercuri, împrumutul pentru următoarele șase luni al fundașului central spaniol Pablo Mari, în vârstă de 26 de ani, de la formația braziliană Flamengo, anunță MEDIAFAX.

Înțelegerea dintre cele două formații prevede ca Arsenal să aibă posibilitatea de a-l achiziționa definitiv pe Mari la finalul împrumutului

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

Pablo Mari este un fundaș central, care și-a început cariera în țara natală, la Mallorca și Gimnastic. În 2016, el a fost cumpărat de Manchester City, însă nu a jucat niciodată pentru formația engleză, fiind împrumutat succesiv la cluburi precum Gimnastic, NAC Breda sau Deportivo la Coruna. În 2019, apărătorul de 1.93m a fost cumpărat definitiv de Flamengo. Aici, Mari a jucat în 22 de meciuri din prima ligă braziliană și a înscris două goluri, trecându-și în palmares titlul și Copa Libertadores.

"Pablo este un jucător experimentat, care va aduce și mai multă calitate în defensiva noastră. L-am monitorizat de ceva vreme și suntem bucuroși că am ajuns la o înțelegere cu Flamengo", a declarat Edu, directorul tehnic al lui Arsenal.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

Împrumutul lui Pablo Mari la Arsenal are loc în contextul în care gruparea londoneză are mai multe probleme în defensivă. Calum Chambers, Kieran Tierney și Sead Kolasinac sunt accidentați, iar Shkodran Mustafi este incert.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.