Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul englez de rugby Sale Sharks l-a suspendat pe unul dintre jucătorii săi după ce acesta a fost arestat pentru acuzaţii de viol comis asupra unei tinere

yourstory.com
violență, femei, stop

Clubul englez de rugby Sale Sharks a anunţat, miercuri, că a suspendat unul dintre jucătorii săi după ce acesta a fost arestat pentru acuzaţii de viol comis asupra unei tinere în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează AFP, citat de Agerpres.

"Sale Sharks a luat la cunoştinţă de acuzaţiile aduse unuia dintre jucătorii săi şi de arestarea sa, duminică, de către poliţia din Greater Manchester", a scris clubul, care nu a putut comunica numele jucătorului din motive legale.

"Jucătorul în cauză a fost suspendat până la noi ordine şi va coopera cu ofiţerii de poliţie responsabili cu ancheta", au adăugat aceştia.

Jucătorul în cauză, în vârstă de 29 de ani, fost internaţional, "nu mai intră în planurile lui Eddie Jones", selecţionerul echipei Angliei, conform cotidianului The Telegraph.

El a fost arestat împreună cu o femeie de 41 de ani, fiind acuzat că ar fi drogat victima. Cei doi au fost eliberaţi ulterior pe cauţiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.