Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul francez Nice va fi cumpărat de compania Ineos pentru 100 de milioane de euro - presă

descopera.ro
fotbal minge

Consiliul Concurenţei din Franţa a autorizat, miercuri, cumpărarea clubului de fotbal OGC Nice de către compania Ineos, condusă de miliardarul britanic Jim Ratcliffe, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cutremur pe scena politică. PSD, în Opoziție?

Potrivit nicematin.com, compania britanică Ineos va plăti 100 de milioane de euro pentru achiziţionarea clubului Nice. Mutarea, care va stabili un record în fotbalul francez, este aşteptată să fie oficializată vineri, 23 august. Mai mult, viitorii conducători ar urma să realizeze transferuri importante încă din această vară, printre primele nume vehiculate fiind cel al extremei dreapta Adam Ounas (22 de ani), de la Napoli, care ar urma să sosească sub formă de împrumut.

Ineos este o companie britanică privată, din industria chimică şi petrolieră, condusă de James Ratcliffe. Potrivit Forbes, Ratcliffe este al doilea cel mai bogat britanic, având o avere de 12,1 miliarde de dolari.

Citește și: A ieșit la suprafață! Fosta firmă a lui Dan Barna, bani grei pentru susținătorii #Rezist și USR

De asemenea, Ineos deţine fosta echipă de ciclism Sky, denumită în prezent după numele companiei britanice. Tranzacţia a fost realizată la începul anului 2019, iar Ratcliffe caută extinderea în domeniul sportiv.

Sezonul trecut, Nice a încheiat pe locul 7 sezonul din prima ligă franceză. În actuala stagiune, echipa condusă de Patrick Vieira a început cu două victorii şi se află pe locul secund, după Olympique Lyon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.