Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Newcastle inovează: va introduce tricouri speciale pentru fanii surzi sau cu deficienţe de auz

www.dailystar.co.uk
Newcastle United

Clubul englez Newcastle a anunţat joi că va testa, în următoarea etapă din Premier League, echipamente speciale şi inovatoare care să îi ajute pe fanii surzi şi cu deficienţe de auz să simtă atmosfera de pe stadionul St James Park.

Conducerea clubului Newcastle a decis să îmbunătăţească experienţa trăită la meciurile de pe stadionul St James Park de către suporterii surzi şi cu deficienţe de auz. Suporterii cu astfel de probleme vor primi tricouri speciale care transformă sunetul în atingere, folosind în acest scop senzori şi motoare speciale – tehnologia haptică. Aceste tricouri sunt menite să le permită fanilor „să simtă toată atmosfera şi entuziasmul din St James' Park”, aşa cum anunţă compania care se află în spatele acestei inovaţii.

„Avem microfoane puse în jurul lui stadionului, microfoane care captează zgomotul mulţimii. Astfel, cel care îmbracă tricoul va putea să simtă scandările şi uralele oamenilor de pe tot stadionul. Şi le va simţi în diferite părţi ale tricoului”, a spus Ryan Genz, cofondator al companiei Cute Circuit.

Newcastle va utiliza pentru prima oară aceste tricouri la meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu formaţia engleză Tottenham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.