Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Sampdoria a revendicat la FIFA o cotă din transferul lui Bruno Fernandes de la Sporting Lisabona la Manchester United

theguardian.com
bruno fernandes

Clubul Sampdoria s-a adrseat FIFA, solicitând o cotă din transferul lui Bruno Fernandes de la Sporting Lisabona la Manchester United, efectuat în ianuarie, informează marca.com, potrivit news.ro.

Clubul englez a plătit aproximativ 50 de milioane de euro pentru mijlocaşul portughez de 25 de ani. Italienii le solicită portughezilor zece la sută din această sumă, potrivit unei clauze pe care susţin că o conţine contractul lor de vânzare la Sporting.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ PRIMUL Protest din România: bărbat cu sârmă ghimpată și cap de porc, în stradă, ÎMPOTRIVA izolării

"Putem confirma că, la 3 aprilie 2020, clubul italian Sampdoria a depus o plângere la FIFA împotriva clubului portughez Sporting Clube de Portugal, legată de obligaţiile financiare prevăzute în contractul corespunzător transferului jucătorului portughez Bruno Fernandes. Problema este investigată în prezent şi, prin urmare, nu putem face comentarii suplimentare", a arătat FIFA, într-un comunicat.

Bruno Fernandes a debutat la Boavista Porto şi a evoluat apoi cinci sezoane în Italia, la Novara, Udinese şi Sampdoria, înainte de a merge la Sporting Lisabona, în 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.