Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Schalke a decis să returneze producătorului 8.000 de litri de bere, aflaţi în depozitele stadionului din Gelsenkirchen

Schalke 04

Clubul Schalke a decis să returneze producătorului 8.000 de litri de bere, aflaţi în depozitele stadionului din Gelsenkirchen, informează AFP, potrivit news.ro.

Această cantitate, îmbuteliată în butoaie, a rămas în depozit de la ultimul meci jucat de Schalke 04 acasă, la 7 martie, scor 1-1, cu Hoffenheim.

Citește și: Traian Băsescu confirmă sursele Bugetul.ro: Atât PSD, cât și PNL au fost avertizate de propunerea privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc

Reprezentanţii producătorului Veltins, sponsor al echipei, îi asigură pe fani că vor avea la dispoziţie întreaga capacitate de bere de pe stadion, de 52.000 de litri, la reluarea meciurilor cu spectatori.

"Fanii pot fi liniştiţi: atunci când fotbalul cu spectatori va fi din nou autorizat, rezervoarele stadionului vor fi pline cu bere proaspătă", a spus un reprezentant al companiei, potrivit cotidianului Bild.

Stadionul echipei Schalke 04, Veltins Arena, are 62.000 de locuri.

Citește și: Reguli stricte! Ce măsuri se vor lua pe litoralul românesc

Conducătorii fotbalului german speră ca Bundesliga, întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus, să se reia în mai, dar fără spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.