Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul spaniol Granada anunță încă două cazuri de COVID-19

www.sporttidings.com
Formatie Granada

Clubul spaniol de fotbal Granada, locul şase în La Liga, a confirmat sâmbătă existenţa a încă două cazuri de Covid-19, cele ale antrenorului principal Diego Martinez şi al jucătorului Antonio Puertas, care a revenit vineri separat în Spania, după ce în Cipru a avut simptome compatibile cu cele provocate de noul coronavirus, notează EFE.

Granada a jucat joi în Cipru, în grupele Europa League, când andaluzii au învins formaţia locală Omonia Nicosia (2-0), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raed Arafat: ‘Petrecerile, aniversările și sărbătorile sunt interzise. Poliția are baza legală ca să dea amenzile pe tulburarea liniștii publice’

Clubul spaniol a precizat într-un comunicat că după ce a prezentat simptome compatibile cu Covid-19 în deplasarea din Cipru, Puertas a intrat în izolare la hotelul din Nicosia. După testarea pozitivă, jucătorul a părăsit Cipru cu un zbor privat, cu respectarea tuturor condiţiilor sanitare necesare.

Granada a adăugat că ultimele teste au confirmat apariţia unui alt caz pozitiv la Covid-19, cel al antrenorului Diego Martinez, care de miercuri se află în izolare şi este în permanent contact cu serviciul medical al clubului. Antrenorul nu a făcut deplasarea în Cipru, din cauza unui rezultat neconcludent din testul dinaintea deplasării. Alţi doi membri ai corpului tehnic au fost de asemenea testaţi pozitiv în ultimele zile.

Toţi membrii echipei au fost supuşi vineri unor noi teste RT PCR, în vederea partidei de duminică cu Real Sociedad, dar rezultatele nu au fost încă date publicităţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.