Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Tottenham l-a transferat pe olandezul Steven Bergwijn, de la PSV Eindhoven

Tottenham

Clubul Tottenham Hotspur a anunțat, miercuri, transferul olandezului Steven Bergwijn, de la PSV Eindhoven. Fotbalistul de 22 de ani, care evoluează pe postul de extremă, a semnat un contract valabil până în 2025. Suma de transfer s-ar fi ridicat la 30 de milioane de euro, potrivit presei engleze, anunță MEDIAFAX.

Bergwijn a fost crescut la academia lui PSV Eindhoven, iar la finalul sezonului 2014/2015 a debutat la prima echipă. Alături de formația olandeză, tânărul jucător a câștigat trei titluri de campion și o Supercupă a Olandei.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

În perioada petrecută la PSV Eindhoven, Bergwijn a acumulat 149 de meciuri, 31 de goluri și 41 de pase decisive. De asemenea, în 2018 a debutat la naționala de seniori a Olandei, pentru care a strâns nouă prezențe.

"În primul rând, m-am bucurat să văd că ați învins-o pe Ajax în semifinalele Ligii Campionilor! Am venit aici pentru că este un club uriaș, care practică un fotbal bun, iar asta m-a atras. Este un transfer excelent pentru mine. Uitați-vă la terenul de antrenament, e incredibil. E o onoare să mă aflu aici. Tocmai ce am vorbit și cu managerul. Când eram copil, urmăream antrenori precum Jose Mourinho. Acum, voi juca pentru el", a spus Steven Bergwijn.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

În această iarnă, Tottenham l-a mai împrumutat pe mijlocașul central Gedson Fernandes, de la Benfica, și l-a achiziționat definitiv pe Giovani Lo Celso, de la Real Betis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.