Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluburile Rapid și FC Argeș, mesaj de condoleanțe la moartea lui Victor Socaciu, omul care cântă cel mai frumos imn din România

socaciu Rapid

Cluburile de fotbal FC Rapid şi FC Argeş au transmis, luni, mesaje de condoleanţe după decesul lui Victor Socaciu, cântăreţ care a compus şi interpretat imnurile celor două formaţii din Liga I.

"Finalul de an ne aduce o nouă veste tragică! Interpretul imnului nostru, 'Glasul roţilor de tren', Victor Socaciu, s-a alăturat Galeriei din Ceruri a Rapidului! Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor", a fost mesajul grupării FC Rapid postat pe pagina oficială de Facebook.

Conducerea clubului piteştean şi-a exprimat de asemenea regretul după dispariţia artistului, informează Agerpres. 

"Drum lin, Victor Socaciu! Doliu în lumea muzicii româneşti. Victor Socaciu, cunoscutul cântăreţ de muzică folk, a decedat astăzi, 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Artistul s-a stins din viaţă la Spitalul Carol Davila din Capitală unde era internat de aproape o lună. Victor Socaciu a compus actualul imn al echipei FC Argeş. Clubul FC Argeş nu te va uita niciodată! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace", se menţionează în mesajul clubului FC Argeş de pe pagina oficială de Facebook,

Artistul Victor Socaciu a decedat, luni, la vârsta de 68 de ani, potrivit anunţului făcut de Marina Almăşan, fosta soţie a cântăreţului.

Născut la 14 ianuarie 1953, la Braşov, Victor Socaciu, a fost muzician, compozitor, realizator, producător de emisiuni de televiziune şi unul dintre cei mai apreciaţi folkişti din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.