Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluburile şi jucătorii trebuie să ajungă la un acord privind salariile, anunță oficialii FIFA

fifa

FIFA solicită cluburilor şi jucătorilor să ajungă la acorduri privind salariile pentru a face faţă dificultăţilor cauzate de pandemia de coronavirus şi a recomandat extinderea contractelor jucătorilor pentru a putea încheia sezonul, scrie AFP, care citează surse apropiate discuţiilor.

Într-un set de linii directoare stabilit în acord cu confederaţiile, FIFA, care arată ''flexibilitate'', recomandă de asemenea amânarea deschiderii perioadei de transferuri de jucători câtă vreme sezonul în curs nu este încheiat, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta a atacat dur Guvernul: Acceptăm să fim mințiți și propagam minciuni

Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) stabilea vineri ca fiecare confederaţie să desemneze câte o persoană pentru a coordona discuţiile în ce priveşte înfiinţarea unui fond de urgenţă pentru a sprijini cluburile şi ligile aflate în dificultate.

De asemenea, FIFA recomanda amânarea tuturor meciurilor internaţionale programate în luna iunie din cauza pandemiei de coronavirus şi a suspendat marea parte a campionatelor naţionale din întreaga lume. Comunicatul FIFA preciza că grupul de lucru compus din conducători şi secretari generali ai FIFA şi ai tuturor confederaţiilor continentale, înfiinţat pentru a evalua consecinţele pandemiei de Covid-19, a aprobat o serie de recomandări la prima sa videoconferinţă, inclusiv cea privind amânarea tuturor meciurile masculine şi feminine prevăzute în luna iunie, o decizie luată încă de miercuri de UEFA.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

FIFA a reamintit că în actualul context dificil, sănătatea rămâne prioritatea nr. 1 şi primul criteriu în luarea deciziilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.