Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clujana a intrat în insolvenţă. CITR a fost numită administrator judiciar

insolventa

Producătorul de încălţăminte Clujana, brand românesc cu o tradiţie de peste 100 de ani, a intrat în insolvenţă, casa de insolvenţă CITR fiind desemnată de către Tribunalul Specializat Cluj drept administrator judiciar al companiei. Potrivit celor mai recente date raportate la Ministerul de Finanţe, Clujana a avut în 2016 un profit net de circa 213.000 lei şi o cifră de afaceri de 9,93 milioane lei.

”Procedura a fost deschisă ca urmare a cererii companiei, cu intenţia reorganizării activităţii şi pentru identificarea de soluţii pentru plata datoriilor sale”, a anunţat CITR miercuri seara.

CITR a fost numită administrator judiciar la cererea creditorilor, iar compania Clujana îşi va continua activitatea curentă sub supravegherea CITR. ”Importanţa acestui brand românesc cu o tradiţie de peste 100 de ani ne responsabilizează. Istoria brandului, experienţa de peste 12 ani a CITR în proiecte proiecte complexe, precum şi intenţia exprimată deja de conducerea companiei Clujana de a se reorganiza sunt elemente care dau încredere în şansele de depăşire a acestui moment. În perioada următoare echipa noastră va analiza cauzele pentru care compania a ajuns în stare de insolvenţă precum şi toate creanţele ce vor fi solicitate de creditori, tabelul preliminar urmând a fi comunicat în data de 26 martie 2018”, a declarat Vasile Godîncă-Herlea, director general al CEO CITR, parte a CITR Group.

Acesta afirmă că, alături de conducerea companiei şi de creditori, va identifica ”cele mai bune soluţii pentru salvarea brandului Clujana”. Fabrica a fost înfiinţată în anul 1911 de familia Renner, sub denumirea de „Fabrica de Piele Fraţii Renner & Co”. CITR, liderul pieţei de insolvenţă din România, a distribuit creditorilor peste 200 de milioane de euro în ultimii trei ani. CITR are nouă filiale în toată ţara şi a gestionat peste 850 de companii din toate domeniile de business. CITR e parte a CITR Group, primul grup de firme din România specializat în remedii personalizate pentru companiile aflate în impas economic, anunţă news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.