Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clujean reţinut pentru contrabandă cu ţigări şi alcool, în urma unor percheziţii

captură YouTube
tigari contrabanda
În cadrul percheziţiilor desfăşurate în localitatea clujeană Cuzdrioara, au fost descoperite peste 97.000 de ţigarete de contrabandă şi circa 1.250 de litri de alcool deţinuţi în afara antrepozitului fiscal.

"În urma percheziţiei, în interiorul a 4 autoturisme şi o autoutilitară ce aparţin bărbatului de 65 de ani, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 97.360 de ţigarete fără timbre sau banderole fiscale româneşti. De asemenea, în interiorul imobilului a fost descoperită cantitatea de 208 litri băuturi spirtoase şi lichid incolor cu miros specific de alcool, deţinută în afara antrepozitului fiscal. Totodată, pe parcursul activităţilor investigative desfăşurate ieri, în apropierea locuinţei, poliţiştii au observat un autoturism condus de un bărbat care, în momentul în care a văzut poliţiştii, a fugit, abandonând autoturismul. În interiorul acestuia, poliţiştii au mai descoperit cantitatea de 1.040 litri alcool etilic ambalat în sticle din plastic, deţinută în afara antrepozitului fiscal", se arată în comunicat.

Bărbatul de 65 de ani a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri şi ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore.

În prezent, acesta se află în arestul IPJ Bistriţa-Năsăud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.