Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Di Maria s-a antrenat alături de ceilalţi jucători ai Argentinei; Papu Gomez, incert

www.digisport.ro
Di Maria

Angel Di Maria s-a antrenat joi alături de ceilalţi fotbalişti ai naţionalei Argentinei, în timp ce Papu Gomez este incert pentru meciul de duminică împotriva Franţei, finala Cupei Mondiale 2022, informează L'Equipe şi EFE.

Lăsat pe bancă în semifinala cu Croaţia (3-0), Angel Di Maria s-a antrenat din nou normal joi seară, alături de fotbaliştii ce au intrat în cursul meciului sau care nu au fost folosiţi marţi.

Victimă a oboselii musculare, extrema argentiniană a fost indisponibilă pentru întâlnirea cu Australia din optimi de finală (2-1), apoi a intrat în finalul partidei din sferturi cu Olanda (2-2, 4-3 la lovituri de departajare).

De atunci, el a reluat antrenamentele colectivele şi era văzut ca posibil titular împotriva Croaţiei, dar selecţionerul Lionel Scaloni l-a preferat în ultimul moment pe Leandro Paredes. Di Maria este apt de joc şi problema folosirii sale din primul minut pare acum mai ales de ordin tactic.

Joi, titularii de marţi au efectuat un antrenament uşor.

În acelaşi timp, extrema Alejandro "Papu" Gomez, care a ratat partida cu Croaţia din cauza unei probleme la gleznă, continuă recuperarea.

În finală, Argentina va conta pe Marcos Acuna şi Gonzalo Montiel, care au fost indisponibili pentru duelul cu Croaţia din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.