Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Harry Kane l-a depăşit pe Garry Lineker ca număr de goluri marcate la turneele majore

Harry Kane

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator al selecţionatei Angliei la turneele majore, depăşindu-l pe Gary Lineker, graţie golului reuşit în partida câştigată cu 3-0 în faţa Senegalului, duminică seara, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Atacantul echipei Tottenham Hotspur a înscris al doilea gol al naţionalei Three Lions, în prelungirile primei reprize a meciului cu "Leii din Teranga", disputat pe Al Bayt Stadium din Al Khor.

Acesta este primul gol reuşit de Harry Kane de la debutul competiţiei din Qatar şi al şaptelea în zece meciuri disputate la Cupa Mondială, după ce a cucerit trofeul Golden Boot (Gheata de Aur) la ediţia precedentă, disputată în urmă cu patru ani în Rusia.

Kane a marcat, totodată, patru goluri pentru Anglia în drumul ei către finala EURO 2020 din vara anului trecut, ajungând la un total de unsprezece goluri la turneele majore, cu unul în plus faţă de Gary Lineker.

La 29 de ani, Harry Kane a înscris în total 52 de goluri în 79 de selecţii şi se află acum la o singură lungime de deţinătorul recordului de goluri înscrise sub culorile selecţionatei Angliei, Wayne Rooney (53).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.