Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Marocanul Abdelhamid Sabiri, în vizorul lui Lazio (presă)

www.prosport.ro
Lazio

Abdelhamid Sabiri, unul dintre fotbaliştii care au contribuit la calificarea Marocului în semifinalele Cupei Mondiale 2022, este în vizorul lui Lazio, scrie marţi TuttoMercatoWeb, cu ceva mai mult de două luni înainte ca echipa romană s-o întâlnească pe CFR Cluj în barajul pentru calificarea în optimile de finală ale Europa Conference League.

Abdelhamid Sabiri, un mijlocaş ofensiv de 26 de ani, a reuşit un gol, în victoria cu Belgia (2-0), în cele patru meciuri în care a jucat la CM 2022, o dată fiind titular. De la începutul acestui an, el evoluează în Serie A, la Sampdoria, unde a venit de la o grupare din eşalonul secund al fotbalului italian, Ascoli.

Lazio ia în calcul aducerea lui Sabiri în cazul plecării spaniolului Luis Alberto, care are o relaţie proastă cu antrenorul Maurizio Sarri.

Potrivit TuttoMercatoWeb, de Sabiri se mai interesează o grupare importantă din Serie A, Fiorentina.

Il Messaggero scrie că viitorul directorului sportiv al lui Lazio, Igli Tare, depinde de transferurile care vor fi realizate în mercato din luna ianuarie. Preşedintele clubului, Claudio Lotito, nu i-a promis lui Igli Tare prelungirea contractului, care expiră în iunie 2023.

Partida din prima manşă a barajului dintre CFR Cluj şi Lazio va avea loc pe 16 februarie, la Roma, pe Stadio Olimpico, iar meciul revanşă se va disputa în data de 23 februarie, la Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.